Set za sestavljanje

15.99  z vključenim DDV

KONSTRUKCIJSKI SET V ŠKATLI- ta unikatna igrača bo všeč vsakemu malčku, ki rad sestavlja in izdeluje. V majhni priročni škatli je komplet najbolj potrebnih orodij, kot so ključ, kotomer, klešče, žaga in kladivo. Na dnu škatle so tudi deske, vijaki, kape in številni drugi dodatki, zahvaljujoč katerim bo otrok lahko ustvaril različne vrste konstrukcij. Zgradi lahko rezervoar, avto, orodjarno in številne druge zasnove, ki jih je izumil. V kompletu so tudi navodila v obliki majhne knjižice, ki korak za korakom prikazuje, kako ustvariti posamezne konstrukcije.

Primerjaj
SKU: 5902802915269 Categories: ,

Opis

ŠKATLA Z zaponko – celoten komplet je bil postavljen v majhno, praktično škatlo poenostavljene oblike. Zahvaljujoč njej dodatki zavzamejo malo prostora, poleg tega pa jih je enostavno shraniti in prenašati. Škatla je pritrjena s pritrdilnim elementom. To preprečuje, da bi se ohišje nenamerno odprlo. Pokrov ima majhen ročaj z obliko, ki se prilega majhni roki otroka.
RAZVOJ – to je odličen način za treniranje koncentracije, potrpljenja in spomina. Poleg tega igra z mini delavnico otroka nauči tehničnega in logičnega mišljenja, zahvaljujoč temu pa odlično spodbuja pravilen razvoj možganov. Natančno privijanje in odvijanje sta dejavnosti, ki izboljšujeta ročne spretnosti – to bo koristno na primer pri kasnejšem učenju pisanja.
Zbudi domišljijo – zahvaljujoč tej nenavadni igrači se lahko vsak otrok spremeni v malega mojstra, mojstra ali mehanika. Otrok bo posnemal dejavnosti odraslih, hkrati pa se bo počutil kot starši, ki doma delajo manjša popravila. Zagotovo bo uporaba lastnega ključa pomagala pri pravih domačih napakah. Odlična ideja je tudi za učenje barv, štetje ter ustvarjanje in prepoznavanje oblik. Ta komplet bo vašemu otroku ustvaril zanimive konstrukcije.

SPECIFIKACIJA

– starost: 3+
– število elementov: 82
– Dimenzije škatle (dolžina / širina / višina): 15/22 / 15cm

VKLJUČENO

– 12 letvic
– vijaki x16
– matice x16
– kocke x4
– velike matice x12
– majhne tipke x2
– klešče
– kladivo
– mini klešče
– ključ x2
– nosilec
– sekira
– škarje
– Olje
– očala
– škatla z zatiči

TRGOVINA CASPER
Kraigherjeva ulica 14/a
2230 Lenart v Slov. goricah
T: 02 / 720 64 41
E: info@casper.si

Delovni čas

Pon – Pet: 08:00 – 18:00

Sobota: 08:00 – 13:00

Nedelja in prazniki: zaprto

Podjetje casper.si za reševanje izvensodnih potrošniških sporov priznav izvajalca IRPS : Evropski center za reševanje sporov, info@ecdr.si,  T: 08 205 65 90.

Povezava za spletno reševanje potrošniških sporov je dostopna tukaj

»Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«.

Vavcer-logotipi_Pravilne različice-01
Vavcer-logotipi_Pravilne različice-03
Vavcer-logotipi_Pravilne različice-02

Copyright © 2020 Otroška trgovina Casper. Vse pravice pridržane.

Izdelava spletnih strani: IDEA kreativni studio

X
To top