OTROŠKA TRGOVINA CASPER

Smo družinsko podjetje Casper, locirano v osrčju slovenskih goric in sicer v Lenartu.

Naša zgodba se je začela že več kot dve desetletji nazaj, natančneje leta 2000. Odprli smo svojo majhno trgovinico kjer smo prodajali oblačila in igrače priznanih blagovnih znamk.

S pomočjo naših strank in naših osebnih izkustev smo ugotovili, da je na našem tržišču veliko pomanjkanje oblačil za naše najmanjše škratke. Manjša oblačila kot so številka 56, so bila zelo težko dosegljiva ali skoraj nedostopna. Tako se je rodila čudovita ideja in podali smo se na pot lastne proizvodnje oblačil, saj smo želeli omogočiti nakup dostopnih, preprostih, udobnih in kvalitetnih oblačil za naše najmlajše.

Odločili smo se, da bodo naša oblačila proizvedena v Sloveniji ter izključno iz slovenskih materialov. Tega poslanstva se držimo še danes. 

Skozi leta smo izpopolnili proizvodnjo oblačil s pomočjo naših otrok. Tako so nastali boljši in izpopolnjeni modeli. Modne smernice in ideje za razvoj smo pa črpali predvsem iz raznoraznih Evropskih sejmov.

ASORTIMA

Naj vam na kratko še predstavimo naš asortima. Pri nas boste našli vse od benkic, bodijev, žabic s stopalko ali brez, pajkic, majic, trenerk za vse postave, kape, trake in še bi lahko naštevali.

Seveda pa nismo pozabili na ostale pripomočke in dodatke, ki jih vsak starš potrebuje ob rojstvu otroka… od vozičkov in avto sedežev priznanih blagovnih znamk, vse za hranjenje ter ogromno igrač. Predvsem je velik poudarek tudi na veliki izbiri poganjalcev in drugih vozil, kajti gibanje je zelo pomembno za razvoj naših malčkov. Torej z vami bomo vse od začetka pa do najstniških let. 

Našo ponudbo smo želeli približati vsem, zato smo se odločili, da bomo lansirali tudi spletno trgovino, kjer boste našli vse naše izdelke. Kar pa je še najbolje je to, da vsi izdelki, ki jih vidite so tudi na zalogi.

FIZIČNA TRGOVINA

Naša fizična trgovina se nahaja na Kraigherjevi 14 v Lenartu. Ves asortima se razprostira na 150 kvadratnih metrih, kjer boste našli vse za vaše malčke in še več.

Skozi vsa leta smo se večkrat selili, saj smo želeli rasti s svojimi strankami ter je vsaka trgovinica postala sčasoma premajhna. Leta 2011 smo se preselili v svoj lasten objekt, kjer smo združili proizvodnjo in trgovino, kar nam je vedno bila želja.

Naše poslanstvo je bilo zmeraj približati in omogočiti čim večjo izbiro za otroke. Saj so le ti naš največji zaklad, ponos in veselje. Vendar vas moramo opozoriti, da je povsem mogoče, da boste tudi starši obudili kakšne svoje skrite želje, ki ste jih imeli, ob pogledu na veliko izbiro otroških vozil in igrač. Namreč otroška igra, ni samo igra, vendar najresnejše in najpomembnejše opravilo.

Delovni čas

Pon – Pet: 08:00 – 18:00

Sobota: 08:00 – 13:00

Nedelja in prazniki: zaprto

TRGOVINA CASPER
Kraigherjeva ulica 14/a
2230 Lenart v Slov. goricah
T: 02 / 720 64 41
E: info@casper.si

Delovni čas

Pon – Pet: 08:00 – 18:00

Sobota: 08:00 – 13:00

Nedelja in prazniki: zaprto

Podjetje casper.si za reševanje izvensodnih potrošniških sporov priznav izvajalca IRPS : Evropski center za reševanje sporov, info@ecdr.si,  T: 08 205 65 90.

Povezava za spletno reševanje potrošniških sporov je dostopna tukaj

»Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«.

Vavcer-logotipi_Pravilne različice-01
Vavcer-logotipi_Pravilne različice-03
Vavcer-logotipi_Pravilne različice-02

Copyright © 2020 Otroška trgovina Casper. Vse pravice pridržane.

Izdelava spletnih strani: IDEA kreativni studio

X
To top