Brezplačna dostava ob nakupu nad 50 €

Supermarket z vozičkom

49.99  z vključenim DDV

Igranje nakupov v supermarketu ne uči samo poznavanja določenih izdelkov in načinov uporabe različnih načinov plačila. Otroku omogoča tudi razumevanje pravil, ki urejajo našo družbo, in spoznavanje družinskih dolžnosti.

Primerjaj
SKU: 8719075493236-1-1-1-1-1 Categories: , ,

Opis

Fantastični igralni set v supermarketih je sestavljen iz blagajne, ponarejenih papirnatih bankovcev za igrače, optičnega bralnika poštnih številk, ki jih najdemo na izdelkih, tehtnic, različnih izdelkov, postavljenih na policah, in gumba, ki odpre ohišje z denarjem. Števec ima optični bralnik, ki bo otroku omogočil, da optično prebere izdelke, zaradi česar se bo počutil kot pravi prodajalec. Potreben je le en pritisk gumba, da zasveti in ustvari zvok, značilen za optično branje izdelka. Na pultu najdete tudi tehtnico, na katero lahko položite sadje in zelenjavo.

Vsi izdelki so lahki, barviti in z največjo natančnostjo posnemajo izdelke iz trgovine. Številne police in hladilnik za igrače omogočajo, da vse izdelke nastavite glede na kategorijo, ki predstavlja element prave nakupovalne izkušnje v supermarketih. Obstaja tudi možnost, da nekatere elemente kompleta odstranite in jih nastavite samostojno. Vsaka polica lahko stoji samostojno, stranka z vozičkom lahko manevrira med njimi in izbere določene izdelke. Otroci se lahko igrajo skupaj s starši ali prijatelji. Komplet deluje na baterije (niso priložene), zaradi česar je še bolj privlačen in omogoča še več časa za fascinantno igralno izkušnjo. Komplet je idealno darilo ob vsaki priložnosti. Prav tako je primeren za predšolske in druge vzgojno-izobraževalne ustanove.

Primerno za otroke starejše od treh let!

X
To top