Ravensburger igra Scotland Yard

25.99  z vključenim DDV

-priljubljena detektivska igra

-za 2-4 igralcev

-primerno za 6-99 let

Primerjaj

Opis

To je prikrita igra mačke in miši na ulicah Londona! Zločinski mojster gospod X je pobegnil iz Scotland Yarda in na vas, detektivih, je, da ga ujamete! Uporabite svoje vozovnice, da predvidite njegovo gibanje, ga lovite s taksijem, avtobusom in podzemno železnico, okoli Picadilly Circusa, ob reki Temzi in skozi postajo Paddington. Boste prijeli tega nevarnega kriminalca ali bo izginil v londonski megli?

Kako igrati:
1. Izberite gospoda X in temu igralcu dajte del igralca, potovalni dnevnik s ovitki in posebne potovalne karte. Preostalim igralcem – detektivom – dajte njihove igralne kose in vozovnice.
2. Igralci vlečejo karte, ki označujejo številko postaje, na kateri bodo začeli igrati, in na te postaje položijo svoje igralne figure. Gospod X izvleče karto, ki označuje njegovo začetno mesto, in to zabeleži v svoj potovalni dnevnik, ne da bi tja položil svojo igralno figuro.
3. Igralci izmenično izbirajo ustrezne vozovnice (taksi, avtobus, podzemna železnica), da se premikajo od postaje do postaje v pričakovanju prihoda gospoda X. Gospod X beleži svoje poteze v svoj skrivni potovalni dnevnik, pri čemer se prikaže samo ob določenih potezah, vendar razkrije vstopnico, ki jo uporabi za prihod do naslednje nerazkrite lokacije.
4. Igralci skupaj predvidevajo, kje bo gospod X naslednjič prišel na površje, in ga premagajo do te postaje.
5. Če je figura igralca na postaji, ki jo je gospod X zabeležil v svojem skrivnem potovalnem dnevniku, ta igralec zmaga. Če vsi igralci uporabijo vse vozovnice, ne da bi ujeli gospoda X, zmaga gospod X.

Vsebina
1 igralna plošča 6 igralnih kosov 29 začetnih vstopnic 130 vstopnic za različna prevozna sredstva 1 potovalni dnevnik za gospoda X 1 vizir za gospoda X 2 vložka 2 obročka za bobije

 

Primerno za 6-99 let.

TRGOVINA CASPER
Kraigherjeva ulica 14/a
2230 Lenart v Slov. goricah
T: 02 / 720 64 41
E: info@casper.si

Delovni čas

Pon – Pet: 08:00 – 18:00

Sobota: 08:00 – 13:00

Nedelja in prazniki: zaprto

Podjetje casper.si za reševanje izvensodnih potrošniških sporov priznav izvajalca IRPS : Evropski center za reševanje sporov, info@ecdr.si,  T: 08 205 65 90.

Povezava za spletno reševanje potrošniških sporov je dostopna tukaj

»Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«.

Vavcer-logotipi_Pravilne različice-01
Vavcer-logotipi_Pravilne različice-03
Vavcer-logotipi_Pravilne različice-02

Copyright © 2020 Otroška trgovina Casper. Vse pravice pridržane.

Izdelava spletnih strani: IDEA kreativni studio

X
To top