Ravensburger umetniški set

24.99  z vključenim DDV

-umetniški set za risanje

-vsebuje 20 akrilnih barv

-primerno za 11+

Primerjaj

Opis

Barvne motivne črte: večja zabava pri slikanju in lepši rezultat!
Zahvaljujoč barvnim črtam motiva otroci hitreje prepoznajo celoten motiv arktičnih živali in barve. Čopič ima dobro vodenje in tako postopoma nastane popolna slika.
Čudoviti motivi za barvanje so odlična ideja za darilo za otroke stare 11 let in več ter lep okras za otroško sobo. Ta komplet za slikanje že vsebuje 20 pripravljenih akrilnih barv.

S Paint by Numbers podjetja Ravensburger se otroci naučijo skrbno barvati območja, izboljšajo svoj talent za slikanje in razvijejo fine motorične sposobnosti. Na koncu pa veselje, ponos in občutek dosežka, ki prebudi željo po nadaljnjem slikanju.
Motivi se izvajajo v treh težavnostnih stopnjah glede na starost: od preprostih slik z nekaj velikimi slikarskimi površinami do slik z veliko majhnimi slikarskimi površinami za naprednejše uporabnike.
Vsak slikarski set vsebuje vse, kar umetniki potrebujejo za slikanje, in mešanje barv ni potrebno.
Program slikanja po številkah Ravensburger ponuja veliko izbiro motivov za otroke in odrasle.
Vsebina/Oprema
Celoten komplet vsebuje tablo za slikanje (31 x 21 cm) s slikarskimi polji, primernimi starosti, 20 akrilnih barv v pekačih, ki jih je mogoče ponovno zapreti, kakovosten čopič in ujemajoč se visokokakovosten okvir za slike. Navodila in šablona so koristna pomoč pri barvanju. Kakovostne akrilne barve se hitro sušijo, so na vodni osnovi, brez vonja in ne potrebujejo čistila za čopiče.

Primerno za 11+

TRGOVINA CASPER
Kraigherjeva ulica 14/a
2230 Lenart v Slov. goricah
T: 02 / 720 64 41
E: info@casper.si

Delovni čas

Pon – Pet: 08:00 – 18:00

Sobota: 08:00 – 13:00

Nedelja in prazniki: zaprto

Podjetje casper.si za reševanje izvensodnih potrošniških sporov priznav izvajalca IRPS : Evropski center za reševanje sporov, info@ecdr.si,  T: 08 205 65 90.

Povezava za spletno reševanje potrošniških sporov je dostopna tukaj

»Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«.

Vavcer-logotipi_Pravilne različice-01
Vavcer-logotipi_Pravilne različice-03
Vavcer-logotipi_Pravilne različice-02

Copyright © 2020 Otroška trgovina Casper. Vse pravice pridržane.

Izdelava spletnih strani: IDEA kreativni studio

X
To top