Joie Otroški avtosedež Verso (0-36) Ember

299.99  z vključenim DDV

Izjemen avtosedež Joie® Verso™ za čas od prvega dne in vse do trenutka, ko mali potniki ne potrebujejo več avtosedeža. Joie® Verso™ se popolnoma prilega otroku v čisto vsakem starostnem obdobju. Funkcionalen in zanesljiv – Joie® Verso™ ponuja več.

Ni na zalogi

Primerjaj
SKU: 5901761121933-1-1-1 Categories: ,

Opis

Avtosedež Joie Verso ponuja več! Avtosedež Joie Verso (0-36 kg) se popolnoma prilega tako dojenčku, malčku, kakor tudi otroku. To je otroški avtosedež za vse starosti: od prvega dne in vse do trenutka, ko mali potniki ne potrebujejo več avtosedeža. 

Zanesljiv, varen in udoben avtosedež 4v1 ponuja udobje in varnost na vsakem potovanju z otrokom od rojstva in vse do 12. leta starosti. Joie Verso zagotavlja še bolj enostavno uporabo avtosedeža v prvem obdobju (od rojstva do 4. leta starosti), saj se namesti s priključkom IsoSafe na ISOFIX točke vozila. 

Joie Verso je v starostnem obdobju od rojstva do 4. leta starosti vzvratni sedež. Vzvratni avtosedeži so do petkrat bolj varni kot sedeži, ki so obrnjeni v samo smer vožnje, kar je ključnega pomena v prvem obdobju odraščanja. Vzvratni avtosedeži še bolj učinkovito ščitijo otrokovo glavo, vrat in hrbtenico. 

V času od 4. do 12. leta starosti pa se Joie Verso namesti v samo smer vožnje, kar otrokom zagotavlja večji užitek v vožnji.

Avtosedež Joie Verso ne raste z vašim otrokom samo po višini, ampak tudi po širini. Še večjo fleksibilnost sedeža zagotavlja AutoAdjust ™, ki omogoča, da se sedež samodejno razširi, ko se dvigne vzglavnik. Tako se Joie Verso prilega tudi najvišjim potnikom. 

Preveri, če je ta stolček kompatibilen s tvojim avtomobilom: https://fitguide.joiebaby.com/

Priporočena uporaba: 

 • Skupina 0 +/1/2/3 avtosedež
 • 0-18 kg vzvratni avtosedež (do cca 4.leta starosti)
 • 15-36 kg naprej obrnjen avtosedež (do cca 12.leta starosti)

Ključne lastnosti:

 • ISOSAFE priključek za enostavno namestitev na ISOFIX točke vozila z eno roko
 • 6 položajev naslonjala: 4 položaji naklona v smeri vožnje in 2 položaja naklona v nasprotni smeri vožnje
 • Guard Surround Safety ™ zaščitni elementi omogočajo popolno zaščito pred stranskimi udarci in zagotavljajo dodatno varnost glave, telesa in bokov. – “Baby Armor” jeklena podporna konstrukcija ohranja avtosedež med trkom močan, podaljšuje življenjsko dobo materialov do 10 let, dodatna teža ohranja sedež tesno in nizko na sedežu vozila, kar zagotavlja boljšo stabilnost in zaščito
 • “Grow-with-me” 3-delni fleksibilni vložek za popolno prileganje majhnemu otroku vključuje podporo za dojenčkovo glavico, podporo za dojenčkovo telo in podporo za boljši naklon. Tako se sedež maksimalno prilagodi vsaki stopnji v rasti otroka
 • “Grow Together™” 10 položajev po višini nastavljivega vzglavnika, ko zategnemo 5-točkovni varnostni pas · Širina naslonjala sedeža
 • “AutoAdjust ™” se avtomatsko razširi z višanjem vzglavnika
 • “BabySoft” 5-točkovni varnostni pas z mehkim oblazinjenjem na področju ramen in spodnjega zatiča
 • Posebni predeli za shranjevanje 5-točkovnega varnostnega pasu, ko uporabljamo sedež v skupini 2/3
 • Zračen material izboljšuje pretok zraka
 • Udobno oblazinjenje in prijetne tkanine, za še večje udobje otroka v sedežu. – Stranski, mrežasti žepi za shranjevanje otrokove igrače ali vode
 • Dobro barvno označeni predeli za namestitev

Testi in certifikati:

 • Sedež skupine 0+/1/2/3 Avtosedež Joie Verso je testiran po standardu ECE R44/04

Dimenzije in teža:

 • Dimenzija avtosedeža: Globina 52 x Širina 45-51,5 x Višina 62-87 cm
 • Teža: 9,7 kg

Nega in navodila: 

Sedežna prevleka je zelo lahko snemljiva in pralna v pralnem stroju (max temperatura 30°)

 

TRGOVINA CASPER
Kraigherjeva ulica 14/a
2230 Lenart v Slov. goricah
T: 02 / 720 64 41
E: info@casper.si

Delovni čas

Pon – Pet: 08:00 – 18:00

Sobota: 08:00 – 13:00

Nedelja in prazniki: zaprto

Podjetje casper.si za reševanje izvensodnih potrošniških sporov priznav izvajalca IRPS : Evropski center za reševanje sporov, info@ecdr.si,  T: 08 205 65 90.

Povezava za spletno reševanje potrošniških sporov je dostopna tukaj

»Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«.

Vavcer-logotipi_Pravilne različice-01
Vavcer-logotipi_Pravilne različice-03
Vavcer-logotipi_Pravilne različice-02

Copyright © 2020 Otroška trgovina Casper. Vse pravice pridržane.

Izdelava spletnih strani: IDEA kreativni studio

X
To top