Brezplačna dostava ob nakupu nad 50 €

Peg Perego Viaggio 2-3 Shuttle

89.99  z vključenim DDV

-raste z vašim otrokom

-visoka kakovost

-tehnologija Surefix

-najboljši materiali

-od 15 do 36 kg

Primerjaj
SKU: 5702016911053-1-1-1-1 Category:

Opis

Avtosedež Viaggio 2-3 Shuttle, ki mu pravimo tudi jahač, je namenjen otrokom med 3. in 12. letom (homologiran je za otroke od 15 do 36 kg). Vaš sopotnik v avtomobilu bo kar nekaj let in v vsakem trenutku otrokovega odraščanja mu bo zagotavljal največjo varnost.

Avtosedež, ki raste z vašim otrokom:

Avtosedež Viaggio 2-3 Shuttle, ki mu pravimo tudi jahač, je namenjen otrokom med 3. in 12. letom (homologiran je za otroke od 15 do 36 kg

S Surefixom zagotovljena stabilnost tudi v ovinkih:

S priključki Surefix bo avtosedež v avtomobilu vedno pravilno pritrjen, v kombinaciji s 3- točkovnim varnostnim pasom pa daje največjo stabilnost pri zavijanju ali vožnji skozi ovinke.

Visoka kakovost:

Izdelki Peg Perego so v svetu znani po svoji izjemni kakovosti in tehnološki dovršenosti. Vsi so ne samo zasnovani, temveč tudi izdelani v Italiji, v podjetju z več kot 65-letno tradicijo. Naš cilj je, da vsi izdelki presegajo industrijske standarde za zmogljivost in varnost.

Samo najboljši materiali:

Za izdelavo uporabljamo samo najbolj kakovostne materiale, ki zagotavljajo funkcionalnost in dolgo življenjsko dobo vozička. Pri izbiri materiala ne mislimo samo na blago, temveč tudi na zadrge, dodatke in ogrodja.

X
To top