Joie Otroški avtosedež Spin 360 GT 0+/1 Grey

299.99  z vključenim DDV

Manj napornega sklanjanja in lažje posedanje malčka v avtosedež in dvigovanje iz njega. Vrtljiv avtosedež Joie® Spin™ 360 GT – inovatven dizajn, ki omogoča še lažja potovanja.

Ni na zalogi

Primerjaj
SKU: 5901761121933-1-1 Categories: ,

Opis

Funkcionalen otroški avtosedež z vrtljivo Isofix bazo

Otroški avtosedež Joie® Spin™ 360 GT je vrtljiv avtosedež z Isofix bazo, ki je namenjen dojenčkom in malčkom od rojstva do 4. leta starosti. Avtosedež Joie® Spin™ 360 GT navdušuje s številnimi lastnostmi; vrtljivim sedežem, ki omogoča lažje posedanje otroka v sedež in bolj enostavno dvigovanje malčka iz sedeža. Ko želimo malčka posesti in pripeti v avtosedež ali ga iz njega dvigniti, avtosedež Joie® Spin™ 360 GT preprosto zavrtimo proti vratom avtomobila in malček je v hipu pred nami. Na tak način pripenjanje in odpenjanje dojenčka postane resnično preprosto.

Vzvraten in naprej obrnjen avtosedež

Joie® Spin™ 360 GT je vzvraten ali naprej obrnjen sedež, ki omogoča vožnjo v nasprotni smeri vožnje od rojstva in vse do 4. leta starosti. Vzvratni avtosedeži so do petkrat bolj varni kot sedeži, ki so obrnjeni v samo smer vožnje, kar je ključnega pomena v prvem obdobju odraščanja. Joie® Spin™ 360 GT se lahko namesti izključno v avtomobile, ki so opremljeni z Isofix sistemom. Za varnost na vsaki poti poskrbita tudi 5-točkovni varnostni pas in oporna blazina za najmlajše, ki se lahko odstrani.

Varen avtosedež za novorojenčke, dojenčke in malčke

Joie® Spin™ 360 GT je primeren za uporabo od dojenčkovega rojstva do 4. leta starosti, kot vzvratni avotsedež je primeren za uporabo od rojstva do 4. leta oziroma od 0 do 19 kg (40 cm – 105 cm). Joie® Spin™ 360 GT je primeren za uporabo kot naprej obrnjen avtosedež v starostnem obdobju 15. mesecev do 4. leta (76 cm – 105 cm). Priporočamo vam, da otroka vozite vzvratno, saj so vzvratni avtosedeži so do petkrat bolj varni kot sedeži, ki so obrnjeni v samo smer vožnje, kar je ključnega pomena v prvem obdobju odraščanja.

Visoko kakovostni in zračni materiali ter praktične funkcije

Vzvraten in naprej obrnjen avtosedež Joie® Spin™ 360 GT odlikujejo zračne tkanine in udobno oblazinjenje. Tudi 5-točkovni varnostni pas je oblečen v mehko oblazinjenje, tako na področju ramen, kakor tudi na področju spodnjega zatiča. Celotna prevleka sedeža se lahko sname in opere v pralnem stroju.  Joie® Spin™ 360 GT ponuja odločno bočno zaščito, po višini nastavljiv sedež in 5 položajev naklona sedeža v smeri in 5 v nasprotni smeri vožnje.

TRGOVINA CASPER
Kraigherjeva ulica 14/a
2230 Lenart v Slov. goricah
T: 02 / 720 64 41
E: info@casper.si

Delovni čas

Pon – Pet: 08:00 – 18:00

Sobota: 08:00 – 13:00

Nedelja in prazniki: zaprto

Podjetje casper.si za reševanje izvensodnih potrošniških sporov priznav izvajalca IRPS : Evropski center za reševanje sporov, info@ecdr.si,  T: 08 205 65 90.

Povezava za spletno reševanje potrošniških sporov je dostopna tukaj

»Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«.

Vavcer-logotipi_Pravilne različice-01
Vavcer-logotipi_Pravilne različice-03
Vavcer-logotipi_Pravilne različice-02

Copyright © 2020 Otroška trgovina Casper. Vse pravice pridržane.

Izdelava spletnih strani: IDEA kreativni studio

X
To top