Brezplačna dostava ob nakupu nad 50 €

Joie Otroški avtosedež Spin 360 GT 0+/1 Grey

299.99  z vključenim DDV

Manj napornega sklanjanja in lažje posedanje malčka v avtosedež in dvigovanje iz njega. Vrtljiv avtosedež Joie® Spin™ 360 GT – inovatven dizajn, ki omogoča še lažja potovanja.

Ni na zalogi

Primerjaj
SKU: 5901761121933-1-1 Category:

Opis

Funkcionalen otroški avtosedež z vrtljivo Isofix bazo

Otroški avtosedež Joie® Spin™ 360 GT je vrtljiv avtosedež z Isofix bazo, ki je namenjen dojenčkom in malčkom od rojstva do 4. leta starosti. Avtosedež Joie® Spin™ 360 GT navdušuje s številnimi lastnostmi; vrtljivim sedežem, ki omogoča lažje posedanje otroka v sedež in bolj enostavno dvigovanje malčka iz sedeža. Ko želimo malčka posesti in pripeti v avtosedež ali ga iz njega dvigniti, avtosedež Joie® Spin™ 360 GT preprosto zavrtimo proti vratom avtomobila in malček je v hipu pred nami. Na tak način pripenjanje in odpenjanje dojenčka postane resnično preprosto.

Vzvraten in naprej obrnjen avtosedež

Joie® Spin™ 360 GT je vzvraten ali naprej obrnjen sedež, ki omogoča vožnjo v nasprotni smeri vožnje od rojstva in vse do 4. leta starosti. Vzvratni avtosedeži so do petkrat bolj varni kot sedeži, ki so obrnjeni v samo smer vožnje, kar je ključnega pomena v prvem obdobju odraščanja. Joie® Spin™ 360 GT se lahko namesti izključno v avtomobile, ki so opremljeni z Isofix sistemom. Za varnost na vsaki poti poskrbita tudi 5-točkovni varnostni pas in oporna blazina za najmlajše, ki se lahko odstrani.

Varen avtosedež za novorojenčke, dojenčke in malčke

Joie® Spin™ 360 GT je primeren za uporabo od dojenčkovega rojstva do 4. leta starosti, kot vzvratni avotsedež je primeren za uporabo od rojstva do 4. leta oziroma od 0 do 19 kg (40 cm – 105 cm). Joie® Spin™ 360 GT je primeren za uporabo kot naprej obrnjen avtosedež v starostnem obdobju 15. mesecev do 4. leta (76 cm – 105 cm). Priporočamo vam, da otroka vozite vzvratno, saj so vzvratni avtosedeži so do petkrat bolj varni kot sedeži, ki so obrnjeni v samo smer vožnje, kar je ključnega pomena v prvem obdobju odraščanja.

Visoko kakovostni in zračni materiali ter praktične funkcije

Vzvraten in naprej obrnjen avtosedež Joie® Spin™ 360 GT odlikujejo zračne tkanine in udobno oblazinjenje. Tudi 5-točkovni varnostni pas je oblečen v mehko oblazinjenje, tako na področju ramen, kakor tudi na področju spodnjega zatiča. Celotna prevleka sedeža se lahko sname in opere v pralnem stroju.  Joie® Spin™ 360 GT ponuja odločno bočno zaščito, po višini nastavljiv sedež in 5 položajev naklona sedeža v smeri in 5 v nasprotni smeri vožnje.

X
To top