Barbie Set vozička za pse

29.99  z vključenim DDV

-vključuje Barbie lutko

-set z prikupnima psičkoma

-primerno od 3+

Primerjaj
SKU: 887961803624 Categories: ,

Opis

Ljubitelji živali lahko punčki Barbie® pomagajo vzeti svoje mladičke na pot z igralnim kompletom Barbie® Stroll ‘n Play Pups™ — vključuje voziček s funkcijo transformacije, dva hišna kužka in sedem dodatkov za pomoč pri negi! Ste pripravljeni na dan igre s kužki? Punčka Barbie® lahko prevaža svoje ljubljenčke na dva načina: prvega kužka posadi v voziček, drugega pa v torbico punčke Barbie®; ali povlecite sprednji del vozička ven, da ga razširite in podvojite njegovo velikost, da lahko noter spravite oba kužka! Voziček za kužke ima sodoben videz in barvit dizajn — oranžni vremenski ščit lahko potegnete navzgor, da zagotovite senco, kavelj za torbico za punčko Barbie® je realističen pridih, srebrni poudarki pa dodajo stil. Pomagajte punčki Barbie® prijeti za ročaje, nato jo potisnite, da se začne zabavno kotaliti. Dodatki za pripovedovanje zgodb vključujejo vse, kar otroci potrebujejo za igranje pri hranjenju in igranju. Dve pisani skledi za kužke in dve kosti sprožita sladke negovalne trenutke, frizbi je kot nalašč za dan v parku, torbico za punčko Barbie® pa lahko uporabite za shranjevanje dodatkov ali prenašanje mladička! Punčka Barbie® je ljubka in sproščena v črtasti majici in roza supergah. Mlada domišljija lahko pove toliko zgodb z igralnim kompletom Barbie® Stroll ‘n Play Pups™. Otroci, stari 3 leta in več, lahko zbirajo druge Barbie® punčke in igrače, da še bolj razširijo igralne možnosti! Vsak se prodaja ločeno, odvisno od razpoložljivosti. Lutke ne morejo stati same. Barve in okraski so lahko različni.

TRGOVINA CASPER
Kraigherjeva ulica 14/a
2230 Lenart v Slov. goricah
T: 02 / 720 64 41
E: info@casper.si

Delovni čas

Pon – Pet: 08:00 – 18:00

Sobota: 08:00 – 13:00

Nedelja in prazniki: zaprto

Podjetje casper.si za reševanje izvensodnih potrošniških sporov priznav izvajalca IRPS : Evropski center za reševanje sporov, info@ecdr.si,  T: 08 205 65 90.

Povezava za spletno reševanje potrošniških sporov je dostopna tukaj

»Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«.

Vavcer-logotipi_Pravilne različice-01
Vavcer-logotipi_Pravilne različice-03
Vavcer-logotipi_Pravilne različice-02

Copyright © 2020 Otroška trgovina Casper. Vse pravice pridržane.

Izdelava spletnih strani: IDEA kreativni studio

X
To top