Barbie Color Reveal

29.99  z vključenim DDV

-iz zbirke Color Reveal

-7 presenečen

-primerno od 3+

Primerjaj
SKU: 0887961920086 Categories: ,

Opis

Punčke Barbie® Color Reveal™ prinašajo izkušnjo razpakiranja, polno presenečenj – sedem jih je! Punčka, ki nosi barvite vzorčaste kopalke, je zagotovljena, vendar videz vsake lutke ostaja skrivnost, dokler se ne razkrije. Embalaža je del zabave – povlecite trak, da odstranite zunanjo plast in odkrijete prozorno cev. V notranjosti je skrivnostna lutka Color Reveal™ iz roza marmorja in štiri vrečke, ki v sebi skrivajo presenečenja. Odstranite vse in napolnite cev s toplo vodo, nato vstavite lutko in jo zavrtite. Voda postane pastelno rožnata in ko lutko izvlečeš, se pokažejo njene poteze! Vsaka punčka ima drugačno kombinacijo barve oči, oblikovanih las, tona kože in okrašenih kopalk, a presenečenja se nadaljujejo … odprite torbe in odkrijte pokrivalo, par čevljev, dodatke in brisačo! Učinki spreminjanja barve na laseh punčk in dodatek prispevajo k presenečenju in zabavi. Vsaka serija ima edinstveno temo – te punčke Color Reveal™ govorijo o pesku in soncu. Uporabite tubo za shranjevanje teh in drugih priljubljenih. Katero lutko boste razkrili? Otroci jih lahko zbirajo, mešajo in kombinirajo dodatke ter razširijo možnosti! Vsak se prodaja ločeno, odvisno od razpoložljivosti. Lutke ne morejo stati same. Barve in okraski so lahko različni.

TRGOVINA CASPER
Kraigherjeva ulica 14/a
2230 Lenart v Slov. goricah
T: 02 / 720 64 41
E: info@casper.si

Delovni čas

Pon – Pet: 08:00 – 18:00

Sobota: 08:00 – 13:00

Nedelja in prazniki: zaprto

Podjetje casper.si za reševanje izvensodnih potrošniških sporov priznav izvajalca IRPS : Evropski center za reševanje sporov, info@ecdr.si,  T: 08 205 65 90.

Povezava za spletno reševanje potrošniških sporov je dostopna tukaj

»Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«.

Vavcer-logotipi_Pravilne različice-01
Vavcer-logotipi_Pravilne različice-03
Vavcer-logotipi_Pravilne različice-02

Copyright © 2020 Otroška trgovina Casper. Vse pravice pridržane.

Izdelava spletnih strani: IDEA kreativni studio

X
To top