Zaboj z orodjem

19.99  z vključenim DDV

Komplet je sestavljen iz 22 elementov: ravnilo, vrtalnik, klešče, kladivo, letve za vijačenje vijakov, matice, obročni ključ, nastavljiv ključ, zaščitna očala, izvijač z dvema zamenljivima konicama, ključ, moznik in objemka. Zasnovan kot pravo orodje, bo otroka zelo razveselil in mu omogočil veliko ur odlične zabave.

Primerjaj
SKU: 00009426 Categories: ,

Opis

PREMIČNI ELEMENTI – orodja imajo veliko zanimivih gibljivih delov, zaradi katerih bo zabava bolj realistična. V kompletu je sveder, pri katerem lahko po pritisku na poseben gumb vrtalnik, izvijač in vso dodatno opremo, kot so kape, vijaki in mozniki, odvijemo in privijemo na kose, ki posnemajo les.
PRAKTIČNA EMBALAŽA – škatla ima udoben ročaj, ki ga po odstranitvi lahko uporabite kot ravnilo, kar olajša prenos orodja kamor koli. Robovi embalaže in orodij so bili zaradi skrbi za varnost otroka nekoliko zaobljeni. Set je enostavno shraniti, škatla pa se bo popolnoma ujemala z drugimi igračami v sobi, poleg tega pa bo otrok, ko bo v orodje pospravil vsa orodja, zavzel zelo malo prostora.
RAZVOJ – Je odličen način za treniranje koncentracije, potrpljenja in spomina. Igra z delavnico otroka nauči tudi tehničnega in logičnega mišljenja, zahvaljujoč temu pa odlično spodbuja pravilen razvoj možganov. Natančno vijačenje in odvijanje sta dejavnosti, ki izboljšujeta ročne spretnosti – to bo koristno na primer pri kasnejšem učenju pisanja.

SPECIFIKACIJA

– teža: 0,5 kg
– število elementov: 22
– starost: 3+
– certifikati: CE, EN71
– mere (širina / višina / dolžina): 17/15 / 13cm

TRGOVINA CASPER
Kraigherjeva ulica 14/a
2230 Lenart v Slov. goricah
T: 02 / 720 64 41
E: info@casper.si

Delovni čas

Pon – Pet: 08:00 – 18:00

Sobota: 08:00 – 13:00

Nedelja in prazniki: zaprto

Podjetje casper.si za reševanje izvensodnih potrošniških sporov priznav izvajalca IRPS : Evropski center za reševanje sporov, info@ecdr.si,  T: 08 205 65 90.

Povezava za spletno reševanje potrošniških sporov je dostopna tukaj

»Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«.

Vavcer-logotipi_Pravilne različice-01
Vavcer-logotipi_Pravilne različice-03
Vavcer-logotipi_Pravilne različice-02

Copyright © 2020 Otroška trgovina Casper. Vse pravice pridržane.

Izdelava spletnih strani: IDEA kreativni studio

X
To top