Tomy Jurassic World Dino rescue ranger

29.99  z vključenim DDV

-odkrivanje Jurskega sveta

-različni gibljivi deli

-primerno za 1+

Primerjaj
SKU: 5011667732537 Categories: , ,

Opis

Se spomnite, ko ste prvič videli dinozavra?
Toomies prinaša ta čudež novi generaciji z Jurassic World Dino Rescue Ranger! Te dinozavrske igrače so pripravljene na pustolovščino in so zasnovane tako, da spodbujajo razvojno igro dojenčkov in malčkov. Predstavljamo Dino Rescue Rangers. Spredaj v reševalnem avtomobilu je naš mladiček Triceratops. Stresite malega dinosaura, da zasliši prisrčno renčanje, ali ga postavite na voznikov sedež … glejte ga, kako se vrti, ko avto potiskajo! Priklopi reševalno prikolico na avto, notri je naš ubogi brahiozaver, pripravljen, da se odpravi na pregled. Reševalna prikolica deluje tudi kot vozilo push & go, pripnite jo, naložite oblike reševalne opreme v ustrezne prostore ob strani in potisnite navzdol na Brachiosaurusovo glavo, da opazujete, kako vsi hitijo stran. Lov za avtomobilom spodbuja velike motorične sposobnosti, medtem ko usklajevanje oblik reševalne opreme s prikolico spodbuja logiko, reševanje problemov in fine motorične sposobnosti. Kakor koli se že odločite za igranje, Toomies vabi male raziskovalce v jurski svet, poln zabave! Primerno za 12m+

TRGOVINA CASPER
Kraigherjeva ulica 14/a
2230 Lenart v Slov. goricah
T: 02 / 720 64 41
E: info@casper.si

Delovni čas

Pon – Pet: 08:00 – 18:00

Sobota: 08:00 – 13:00

Nedelja in prazniki: zaprto

Podjetje casper.si za reševanje izvensodnih potrošniških sporov priznav izvajalca IRPS : Evropski center za reševanje sporov, info@ecdr.si,  T: 08 205 65 90.

Povezava za spletno reševanje potrošniških sporov je dostopna tukaj

»Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«.

Vavcer-logotipi_Pravilne različice-01
Vavcer-logotipi_Pravilne različice-03
Vavcer-logotipi_Pravilne različice-02

Copyright © 2020 Otroška trgovina Casper. Vse pravice pridržane.

Izdelava spletnih strani: IDEA kreativni studio

X
To top