Tomy igra Pop Up Pirate!

24.99  z vključenim DDV

-odlična otroška zabava

-za 2-4 igralce

-primerno za 4+

Ni na zalogi

Primerjaj

Opis

Šloparji pozor! Če se pirat pojavi, boš zunaj! Pop-Up Pirate je poln zabave! Potisnite pirata v cev in izmenično potisnite svoje meče v reže cevi. Toda pozor – če se pirat pojavi, ste izpadli! Ta zabavna igra vam bo omogočila ugibanje, saj se igralni avtomat, zaradi katerega bo pirat počil, spremeni vsakič, ko igrate. Pop Up Pirate je sod zabave za 2-4 igralce in primeren za starost 4 leta in več.

Verodostojna različica: Pazite se prevarantov! Samo TOMY izdeluje izvirno in pristno različico te zabavne družinske igre, ki je resnično sod smeha: vključuje sod, pirata in 24 pisanih mečev.
Zabavna akcijska igra Popping: izmenično potiskajte pisane meče v piratsko cev, vendar pozor! Izberite napačno režo in pirat bo izskočil … Otroci ga radi vidijo, kako leti!
Igra ugibanja: reža za sod, zaradi katere bo gusar počil, se spremeni vsakič, ko igrate
Družinska zabava za otroke od 4 let naprej: to preprosto igro lahko igrajo do štirje hkrati in ne zahteva zapletenih kart ali pravil, zato je odlična izbira za vso družino
Enostavna nastavitev brez potrebnih baterij: TOMY’s Pop Up Pirate Game ima preprosto nastavitev in jo poganjate vi in ​​pametna vzmet, tako da se zabava začne, ko ste pripravljeni!

Primerno za 4+

TRGOVINA CASPER
Kraigherjeva ulica 14/a
2230 Lenart v Slov. goricah
T: 02 / 720 64 41
E: info@casper.si

Delovni čas

Pon – Pet: 08:00 – 18:00

Sobota: 08:00 – 13:00

Nedelja in prazniki: zaprto

Podjetje casper.si za reševanje izvensodnih potrošniških sporov priznav izvajalca IRPS : Evropski center za reševanje sporov, info@ecdr.si,  T: 08 205 65 90.

Povezava za spletno reševanje potrošniških sporov je dostopna tukaj

»Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«.

Vavcer-logotipi_Pravilne različice-01
Vavcer-logotipi_Pravilne različice-03
Vavcer-logotipi_Pravilne različice-02

Copyright © 2020 Otroška trgovina Casper. Vse pravice pridržane.

Izdelava spletnih strani: IDEA kreativni studio

X
To top