Monopoly Bid

15.99  z vključenim DDV

-klasična igra trgovanja

-zabava za vso družino

-zanimiva različica

-primerno za 7+

Primerjaj
SKU: 50109+93874781 Categories: ,

Opis

Pripravite se na razburljivo hitro igro s kartami Monopoly! Igra Monopoly Bid je igra na srečo, sreče in strategije, saj igralci licitirajo na slepih dražbah, plačujejo z denarnimi karticami, kradejo nepremičnine z akcijskimi kartami in spreminjajo svojo srečo z divjimi kartami. Igra se v krogih in vsakdo dobi priložnost gostiti dražbo. Ko je čas za ponudbo za nepremičnino, igralci izberejo, koliko denarja želijo tvegati. Nato vsi zavpijejo: “1, 2, 3, ponudi!” in odloži svoje denarne kartice. Igralec, ki je ponudil največ denarja, dobi to lastnino. Zberite 3 komplete nepremičnin za zmago. Igra Monopoly Bid je odlična izbira za nočne igre, zabave in kot aktivnost v zaprtih prostorih za otroke, stare 7 let in več. Imena in logotipi Hasbro, Hasbro Gaming, Parker Brothers in Monopoly, značilen dizajn igralne plošče, štiri vogalna polja, ime in lik gospoda Monopoly ter vsak od značilnih elementov plošče in igralnih figur so blagovne znamke Hasbro za njegove igre za trgovanje z nepremičninami in opremo za igre. HITRA IGRA S KARTAMI: Igra Monopoly Bid je zasnovana tako, da se jo je enostavno naučiti in hitro igrati. To je zabavna igra s kartami za družine in otroke, stare 7 let in več. ZBIRAJTE SE UJEMALNE SETE: Igralci zbirajo ujemajoče se komplete lastninskih kartic tako, da dražijo na slepih dražbah in plačujejo z denarnimi karticami. Vsi pridejo na vrsto za gostitelja dražbe. AKCIJSKE KARTE: Akcijske karte ponujajo prednosti igralcu, ki gosti dražbo. Ukradi lastnino drugim igralcem, vleci dodatne denarne karte in hitreje zbiraj nize 1, 2, 3, PONUDI!: Ste pripravljeni na licitacijo? Istočasno vsi zavpijejo “1, 2, 3, Ponudi!” nato položi svoje denarne kartice. Tisti, ki ponudi najvišjo ceno, dobi to nepremičnino. Prvi igralec, ki zbere 3 komplete lastnine, zmaga ZABAVNA DRUŽINSKA IGRA: Zberite prijatelje in družino skupaj za to zabavno, hitro preobrat v igri Monopoly. Je odlična izbira za večerno igro, za zabave in kot aktivnost v zaprtih prostorih za otroke, stare 7 let in več

 

TRGOVINA CASPER
Kraigherjeva ulica 14/a
2230 Lenart v Slov. goricah
T: 02 / 720 64 41
E: info@casper.si

Delovni čas

Pon – Pet: 08:00 – 18:00

Sobota: 08:00 – 13:00

Nedelja in prazniki: zaprto

Podjetje casper.si za reševanje izvensodnih potrošniških sporov priznav izvajalca IRPS : Evropski center za reševanje sporov, info@ecdr.si,  T: 08 205 65 90.

Povezava za spletno reševanje potrošniških sporov je dostopna tukaj

»Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«.

Vavcer-logotipi_Pravilne različice-01
Vavcer-logotipi_Pravilne različice-03
Vavcer-logotipi_Pravilne različice-02

Copyright © 2020 Otroška trgovina Casper. Vse pravice pridržane.

Izdelava spletnih strani: IDEA kreativni studio

X
To top