Hasbro Igra življenja

29.99  z vključenim DDV

-razburljiva in poučna igra

-potovanje skozi spremembe v življenju

-za 2-4 igralce

-primerno za 8+

Ni na zalogi

Primerjaj
SKU: 5010994969837 Categories: ,

Opis

V igri The Game of Life lahko igralci sami sprejemajo vznemirljive odločitve, ko se premikajo skozi preobrate življenja. Premaknite žeton avtomobila po igralni plošči od začetka do upokojitve in doživite nepričakovana presenečenja, povezana z družino, kariero, sanjskimi počitnicami in drugimi življenjskimi mejniki. Igralec je lahko izbral kartico za smučarsko potovanje in zbral veliko denarja na banki ali pa dobil kartico, na kateri piše, da je bil njegov let v zadnjem trenutku odpovedan, kar je povzročilo plačilo nazaj na banko. Zavrtite kolo in pametno porabite denar, medtem ko doživljate vzpone in padce počitnic, od razburljivega safarija do deževnega dneva na plaži. Ko vsi dosežejo konec igre ob upokojitvi, vsi plačajo svoje dolgove in seštejejo svoje bogastvo. Zmaga igralec z največ denarja na koncu igre! Primerno za 8+

Primerno za 2-4 igralce.

 

TRGOVINA CASPER
Kraigherjeva ulica 14/a
2230 Lenart v Slov. goricah
T: 02 / 720 64 41
E: info@casper.si

Delovni čas

Pon – Pet: 08:00 – 18:00

Sobota: 08:00 – 13:00

Nedelja in prazniki: zaprto

Podjetje casper.si za reševanje izvensodnih potrošniških sporov priznav izvajalca IRPS : Evropski center za reševanje sporov, info@ecdr.si,  T: 08 205 65 90.

Povezava za spletno reševanje potrošniških sporov je dostopna tukaj

»Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«.

Vavcer-logotipi_Pravilne različice-01
Vavcer-logotipi_Pravilne različice-03
Vavcer-logotipi_Pravilne različice-02

Copyright © 2020 Otroška trgovina Casper. Vse pravice pridržane.

Izdelava spletnih strani: IDEA kreativni studio

X
To top