Carrera Go Build”n Race steza

99.99  z vključenim DDV

-sestavite stezo v svoji priljubljeni pokrajni in oblikujte dirkalnike po svojem okusu

-kvalitetna dirkalna steza Carrera

-dolžina proge 3,6 m

-primerno za 6+

Primerjaj
SKU: 4007486625297 Categories: ,

Opis

Carrera Go Build’n Race dirkalni komplet z razburljivo progo dolžine 3,6 m. Igranje s Carrera stezo je kombinacija odličnih čustev, hitrosti in dobre zabave. Vsak fant in dekle bosta oboževala dirkanje, zahvaljujoč stezam se bosta počutila kot prava voznika dirkalnikov. Carrera GO !!! so začetni kompleti za Carrera Racing World. Vsi kompleti so opremljeni s krmilnikom turbo boost in najhitrejšimi avtomobili. Avtomobili, vključeni v komplet, so bili izdelani z največjo pozornostjo do detajlov. Preden se nora vožnja začne, je vse, kar potrebujete, čas, da prilagodite rdeči tovornjak in modri dirkalnik. Komplet združuje dva svetova igrač in iger: dirkališča Carrera in bloke drugih znamk. Lahko zgradite celotno okolico proge in dirka se lahko odvijajo v kateri koli pokrajini ,ki jo lahko ustvarite sami z kockami, ki jih imate. Ugotovite, kdo ima največ moči pod pokrovom! Obstaja veliko novih izzivov, kot so ozki odseki, zavoji in dolge ravnine. Proga bo odlično preizkusila vse voznike, stare 6 let ali več. Tako začetniki kot profesionalni vozniki se lahko povzpnejo na najvišjo stopničko! Proga je izjemno enostavna za sestavljanje in razstavljanje, zahvaljujoč edinstvenemu sistemu povezovalnih zapahov. Primerno za 6+

Dimenzije:

-dolžina proge 3,6 m

– dimenzije proge 148 x 80 cm

-Merilo 1:43

TRGOVINA CASPER
Kraigherjeva ulica 14/a
2230 Lenart v Slov. goricah
T: 02 / 720 64 41
E: info@casper.si

Delovni čas

Pon – Pet: 08:00 – 18:00

Sobota: 08:00 – 13:00

Nedelja in prazniki: zaprto

Podjetje casper.si za reševanje izvensodnih potrošniških sporov priznav izvajalca IRPS : Evropski center za reševanje sporov, info@ecdr.si,  T: 08 205 65 90.

Povezava za spletno reševanje potrošniških sporov je dostopna tukaj

»Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«.

Vavcer-logotipi_Pravilne različice-01
Vavcer-logotipi_Pravilne različice-03
Vavcer-logotipi_Pravilne različice-02

Copyright © 2020 Otroška trgovina Casper. Vse pravice pridržane.

Izdelava spletnih strani: IDEA kreativni studio

X
To top