Barbie zložljiva hiša

89.99  z vključenim DDV

-kompaktna barbie hiša

-4 različni prostori

-veliko pripomočkov

-praktično zložljiva

-primerno za 3+

Primerjaj
SKU: 887961690798-1 Categories: ,

Opis

Domišljija je vabljena, da se preselite naravnost v to hišo za punčke Barbie® s 360-stopinjsko igro, dvema zgodbama, štirimi igralnimi območji in množico kosov pripovedovanja zgodb! Ta popolnoma opremljena Barbie® hiša ima sodoben dizajn z značilnim Barbie® slogom in vse, kar otroci potrebujejo za igranje svojih zgodb, vključno s čudovitim hišnim kužkom! Sprejmite prijatelje pri vhodnih vratih, pripravite zabavo v kuhinji in postrezite za jedilno mizo s sedeži za dve osebi. Po dnevu igre lahko otroci punčko Barbie® (naprodaj posebej) pospravijo v podstrešno posteljo za prijeten spanec. Zabavno pohištvo in dodatki navdihujejo neskončno pripovedovanje zgodb, in ko je igranja konec, se celoten komplet zloži za enostavno čiščenje in zabavo na poti. S toliko kosi in možnostmi za pripovedovanje zgodb je ta Barbie® hiša odlično darilo za otroke od 3 do 7 let. Punčke niso vključene. Barve in okraski so lahko različni. Primerna za 3+

Dimenzije: 76 x 50 cm

Ne vsebuje Barbie Lutk!

 

TRGOVINA CASPER
Kraigherjeva ulica 14/a
2230 Lenart v Slov. goricah
T: 02 / 720 64 41
E: info@casper.si

Delovni čas

Pon – Pet: 08:00 – 18:00

Sobota: 08:00 – 13:00

Nedelja in prazniki: zaprto

Podjetje casper.si za reševanje izvensodnih potrošniških sporov priznav izvajalca IRPS : Evropski center za reševanje sporov, info@ecdr.si,  T: 08 205 65 90.

Povezava za spletno reševanje potrošniških sporov je dostopna tukaj

»Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«.

Vavcer-logotipi_Pravilne različice-01
Vavcer-logotipi_Pravilne različice-03
Vavcer-logotipi_Pravilne različice-02

Copyright © 2020 Otroška trgovina Casper. Vse pravice pridržane.

Izdelava spletnih strani: IDEA kreativni studio

X
To top