Milly Mally igralna podloga 5v1

59.99  z vključenim DDV

Izobraževalna in senzorična podloga Lolly 5v1 je namenjena otrokom od prvih dni življenja. Udobno za najmlajše, zahvaljujoč ojačanemu dnu, ki je odporno proti obrabi in odlično izolirano od tal. S prepognjenimi robovi pa odlično deluje kot prva otroška posteljica

 

 

Primerjaj
SKU: 5901761123456-1-1-1-1 Categories: ,

Opis

LOLLY 5v1 otroška podloga (0+)

V kompletu sta dva loka za igrače, ki ju je mogoče prosto obesiti, pa tudi odstraniti in igrati ločeno. Priložene kroglice bodo zabaven čas še bolj prijetno. Podloga je na voljo v različnih barvah in različicah.
Podloga Lolly spada v skupino izdelkov GrowUp, ker združuje 5 funkcij:

1. Izobraževalna podloga – otroška posteljica
Zložljive stranice, idealne za najmlajše otroke, zagotavljajo varen prostor za igro ali spanje. Palice so pritrjene na zunanjo stran preproge s pomočjo dodatnih kavljev na dnu preproge.
2. Izobraževalna podloga
Zložljive stranice in naglavni trakovi – kot nalašč za dojenčke, ki se že valjajo in začnejo plaziti. Po drugi strani pa bosta 2 palici z možnostjo metanja žog skozi mrežo naredila igranje z otrokom bolj privlačno.
3. Izobraževalna podloga s 3 zloženimi robovi
Dobro bo delovalo z samozavestnimi dojenčki, ki so vedno bolj aktivni.
4. Podloga – igralna igra brez palic
Kot prostor za najmlajše otroke, kot varen in topel prostor za spanje in igro. Možnost pritrditve igrač na ročaje na notranji strani preproge.
5. Prevleka za odejo

V plišastih maskotah se skriva cev ali ropotuljica, ki spodbujajo občutek dotika, sluha in vida. Priročna okrogla ropotulja skriva pisane kroglice – kar bo zanimalo vsakega otroka, varno ogledalo pa spodbuja občutek vida. Po drugi strani pa plastična igrača z vložki spodbuja občutek na dotik in vid.

Notranjost preproge je 2 cm pene – ki zagotavlja mehkobo in odlično izolira od hladnih tal
Igrače in preprogo lahko očistite z vlažno krpo. V primeru večje umazanije lahko preprogo ročno operemo z dodatkom blagih detergentov.

 

TRGOVINA CASPER
Kraigherjeva ulica 14/a
2230 Lenart v Slov. goricah
T: 02 / 720 64 41
E: info@casper.si

Delovni čas

Pon – Pet: 08:00 – 18:00

Sobota: 08:00 – 13:00

Nedelja in prazniki: zaprto

Podjetje casper.si za reševanje izvensodnih potrošniških sporov priznav izvajalca IRPS : Evropski center za reševanje sporov, info@ecdr.si,  T: 08 205 65 90.

Povezava za spletno reševanje potrošniških sporov je dostopna tukaj

»Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«.

Vavcer-logotipi_Pravilne različice-01
Vavcer-logotipi_Pravilne različice-03
Vavcer-logotipi_Pravilne različice-02

Copyright © 2020 Otroška trgovina Casper. Vse pravice pridržane.

Izdelava spletnih strani: IDEA kreativni studio

X
To top