Bruder Pottinger Vitasem 302ADD

39.99  z vključenim DDV

-primeren za obdelovanje vaših obdelovalnih površin

-odličen priključek za vaš najljubši traktor

-primerno za 3+

Primerjaj
SKU: 4001702023478 Categories: ,

Opis

Kombinirana vrtavkasta brana in sejalnica Pöttinger Vitasem 302ADD se uporablja v kmetijstvu za obdelavo tal in se odlikuje po izjemno hitrem in natančnem doziranju semena. Setev z večjo natančnostjo in doseganje večjih donosov med žetvijo je v središču tega kombiniranega agregata proizvajalca Pöttinger. Model, ki ga je izdelal BRUDER, ima vmesnik za priključke, ki omogoča uporabo kombinirane vrtavkaste brane in sejalnice z vsemi traktorji, ki so del proizvodne linije. Integrirani dvižni mehanizem otrokom omogoča, da dvignejo in spustijo enoto, natančno simulirajo transportni in delovni položaj v resničnem svetu. Opcijske igralne figure, ki jih ponuja BRUDER, se lahko po zložljivih stopnicah povzpnejo na kombinirano enoto, da na primer odprejo posodo za seme. Delo se lahko začne takoj, ko je rezervoar napolnjen, kombinacija pripeta na traktor in je izpustni ventil odprt. Številne podrobnosti poudarijo vizualni učinek te igrače, kar otrokom omogoča še bolj realistično igro. Primerno za 3+

TRGOVINA CASPER
Kraigherjeva ulica 14/a
2230 Lenart v Slov. goricah
T: 02 / 720 64 41
E: info@casper.si

Delovni čas

Pon – Pet: 08:00 – 18:00

Sobota: 08:00 – 13:00

Nedelja in prazniki: zaprto

Podjetje casper.si za reševanje izvensodnih potrošniških sporov priznav izvajalca IRPS : Evropski center za reševanje sporov, info@ecdr.si,  T: 08 205 65 90.

Povezava za spletno reševanje potrošniških sporov je dostopna tukaj

»Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«.

Vavcer-logotipi_Pravilne različice-01
Vavcer-logotipi_Pravilne različice-03
Vavcer-logotipi_Pravilne različice-02

Copyright © 2020 Otroška trgovina Casper. Vse pravice pridržane.

Izdelava spletnih strani: IDEA kreativni studio

X
To top