Barbie komplet ultimativne omare

39.99  z vključenim DDV

-komplet presenečenja

-15+ delov oblačil, ter figura

-primerno od 3+

Primerjaj
SKU: 887961716450 Categories: ,

Opis

Spakirajte punčko Barbie® v svet možnosti! Barbie® Ultimate Closet™ ni zasnovana samo za prenašanje z ročajem za prenašanje, ampak ima tudi oblačila in dodatke za veliko priložnosti za pripovedovanje zgodb kjer koli. Rožnata omara, okrašena s prepoznavnim slogom Barbie®, ima prozorna vrata za pokukanje v njeno omaro. Za začetek modne zabave je v omari priložena punčka Barbie®, ki nosi cvetlične hlače in čevlje, skupaj s trendovskimi oblačili in dodatki, ki jih je mogoče mešati in kombinirati, da ustvarite vsestranski videz. Dve obleki sta popolni za dan ali noč z modernimi silhuetami, grafičnimi potiski in priljubljenimi barvami. Dva para čevljev, dve verižici in dve torbici lahko spremenijo videz v trenutku. Oblecite punčko Barbie®, da bo ustrezala slogu ali zgodbi. Nato poskusite novo obleko in povejte novo zgodbo. Izberite novo nastavitev in pripravite zabavo, da greste kamor koli. Šest vključenih hangarjev pomaga ohranjati modo, veliko prostora na policah pa je popolno za čudovite dodatke. Zložljivo stojalo pomaga pri igri vlog pri oblačenju. Prenosna omara je pripravljena na potovanje, kamor koli, za vsako priložnost, saj ko se punčka igra z Barbie®, si predstavlja, kaj vse lahko postane! Vključuje prenosno omaro, lutko Barbie®, ki nosi modo in čevlje, dve obleki, dve ogrlici, dve torbici, dva dodatna para čevljev in šest obešalnikov. Barve in okraski so lahko različni. Primerno za 3+

TRGOVINA CASPER
Kraigherjeva ulica 14/a
2230 Lenart v Slov. goricah
T: 02 / 720 64 41
E: info@casper.si

Delovni čas

Pon – Pet: 08:00 – 18:00

Sobota: 08:00 – 13:00

Nedelja in prazniki: zaprto

Podjetje casper.si za reševanje izvensodnih potrošniških sporov priznav izvajalca IRPS : Evropski center za reševanje sporov, info@ecdr.si,  T: 08 205 65 90.

Povezava za spletno reševanje potrošniških sporov je dostopna tukaj

»Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«.

Vavcer-logotipi_Pravilne različice-01
Vavcer-logotipi_Pravilne različice-03
Vavcer-logotipi_Pravilne različice-02

Copyright © 2020 Otroška trgovina Casper. Vse pravice pridržane.

Izdelava spletnih strani: IDEA kreativni studio

X
To top