Zdravniški voziček

29.99  z vključenim DDV

Otroci so po naravi radovedni do sveta in radi posnemajo druge. Komplet majhnega zdravnika je odlična igrača, ki je tudi oblika učenja in bo zagotovo všeč vsakemu malčku.

Ni na zalogi

Primerjaj
SKU: 8719075493236-1-1-1 Categories: ,

Opis

Komplet je sestavljen iz 18 elementov, ki so nameščeni v praktičnem in lahkem vozičku na 4 kolesih. Število delov omogoča praktično uporabo kompleta. Medicinski pripomočki in dvostopenjski voziček z imitiranim EKG zaslonom in ročajem omogočajo pestro in raznoliko igro. Zahvaljujoč kolesom lahko otrok igračo enostavno premakne v drugo sobo, na vrt.Če želite ustvarjalno preživeti svoj čas, lahko uporabite imitacije medicinskih pripomočkov, kot so stetoskop, laringološki otoskop, merilnik srčnega utripa, termometer, zobno ogledalo, nevrološki kladivo, brizga, škarje, klešče, kapljice za oko, milo za roke v tubi, skleda, skalpel, kozarci, steklenica, značka s prostorom za vpis imena in lepljenje fotografij ter plastična knjižica z možnostjo obešanja.
Zaslon monitorja ima več stikalnih gumbov, ki med delovanjem oddajajo pravi zvok, na primer impulz. Barvite, svetleče LED dajejo izdelku privlačnost.

Ko pritisnete, stetoskop ustvari srčni utrip in lučka v obliki srca zasveti. Termometer in merilnik srčnega utripa imata drsnik za nastavitev merjenja in osvetljen zaslon. Otoskop in zobno ogledalo sta osvetljena. Elementi so skrbno izdelani iz zdravju neškodljivih materialov. Imajo gladke robove, njihova oblika pa omogoča enostavno prijemanje in držanje v roki.
Zaradi kompleta bo dolgčas preteklost in vam bo omogočilo, da spoznate človeško telo. Spodbuja domišljijo, vas seznani z zdravniškim poklicem in vas opozori, da je treba skrbeti za svoje zdravje. Otrok lahko igra vlogo zdravnika ali pacienta in razvija igranje socialnih in integrativnih veščin z igranjem z drugimi v skupini.

Primerno za otroke starejše od treh let!

TRGOVINA CASPER
Kraigherjeva ulica 14/a
2230 Lenart v Slov. goricah
T: 02 / 720 64 41
E: info@casper.si

Delovni čas

Pon – Pet: 08:00 – 18:00

Sobota: 08:00 – 13:00

Nedelja in prazniki: zaprto

Podjetje casper.si za reševanje izvensodnih potrošniških sporov priznav izvajalca IRPS : Evropski center za reševanje sporov, info@ecdr.si,  T: 08 205 65 90.

Povezava za spletno reševanje potrošniških sporov je dostopna tukaj

»Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«.

Vavcer-logotipi_Pravilne različice-01
Vavcer-logotipi_Pravilne različice-03
Vavcer-logotipi_Pravilne različice-02

Copyright © 2020 Otroška trgovina Casper. Vse pravice pridržane.

Izdelava spletnih strani: IDEA kreativni studio

X
To top