Set za urejanje kužka

19.99  z vključenim DDV

SET ZA UREJANJE KUŽKA – sestavljena je iz nahrbtnika z naramnicami, v katerem bo otrok z negovalnimi pripomočki, kot so: krtača, sušilec, pasji priboljški, škarje za kremplje, skrbel za majhnega mehkega psa in zdravila v obliki tablet in sirupa.

Ni na zalogi

Primerjaj
SKU: 5902802914248 Categories: ,

Opis

ZAPRTO V PRAKTIČNEM NAHRBTNIKU – studio za nego psov se nahaja v praktičnem nahrbtniku z nastavljivimi jermeni, zaradi česar je idealen za starejše in mlajše ljubitelje psov.Pod ploščo, na kateri otrok skrbi za žival, je predal za shranjevanje, v katerega lahko po igranju shrani vso dodatno opremo.
UČENJE ODGOVORNOSTI – igranje z igračo hišnega ljubljenčka otroku pokaže, kako velika je odgovornost imeti psa. Poleg tega uvaja osnovni postopek ter kaj je treba z njim izvesti, npr. česanje, kopanje, obrezovanje krempljev. Takšen set se splača kupiti, če otrok že dolgo prosi za pravega psička. Ugotovili bomo, ali je to trenutna muha ali resnična potreba po hišnem ljubljenčku.
IDEALNO NA POTOVANJU – vsi starši / skrbniki popolnoma dobro poznajo trenutek, ko se otrok pred odhodom ne more odločiti, katero igračo bo vzel s seboj. Zahvaljujoč dejstvu, da se igrača prilega majhnemu nahrbtniku, je idealna za zabavo med potovanji. Zavzame malo prostora in je lahka, zato jo lahko otrok nosi sam.

SPECIFIKACIJA

– mere ohišja: 27/20 / 8cm
– material: umetna masa
– certifikati: CE, EN 71
– starost: 3+
– teža: 0,39 kg

VKLJUČENO:

– nahrbtnik
– majhen pes
– ročni tuš
– krtača
– škatla za hrano
– šampon
– zdravila
– škarje
– obešalnik

TRGOVINA CASPER
Kraigherjeva ulica 14/a
2230 Lenart v Slov. goricah
T: 02 / 720 64 41
E: info@casper.si

Delovni čas

Pon – Pet: 08:00 – 18:00

Sobota: 08:00 – 13:00

Nedelja in prazniki: zaprto

Podjetje casper.si za reševanje izvensodnih potrošniških sporov priznav izvajalca IRPS : Evropski center za reševanje sporov, info@ecdr.si,  T: 08 205 65 90.

Povezava za spletno reševanje potrošniških sporov je dostopna tukaj

»Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«.

Vavcer-logotipi_Pravilne različice-01
Vavcer-logotipi_Pravilne različice-03
Vavcer-logotipi_Pravilne različice-02

Copyright © 2020 Otroška trgovina Casper. Vse pravice pridržane.

Izdelava spletnih strani: IDEA kreativni studio

X
To top