Brezplačna dostava ob nakupu nad 50 €

Posteljica za lutke

22.99  z vključenim DDV

Čudovita postelja za lutke je darilo, ki bo razveselilo vsako punčko in njeno najljubšo punčko ali medvedka. Vsaka mamica / skrbnik si želi, da bi njena punčka udobno spala – postelja z otroškim vozičkom in posteljnino bo odlična izbira.

Ni na zalogi

Primerjaj
SKU: 8719075493236-1-1 Categories: ,

Opis

Postelja za punčke je dolga 49 cm, zato bo idealna za vse lutke in medvedke velikosti 40-45 cm. Lahko ga postavite ob otroško posteljo, tako da se lutka ponoči ne počuti osamljeno.
Sprednja in zadnja stran postelje je v čudoviti roza barvi, stranice postelje za lutke pa so vijolične. Barve se na čudovit način sestavljajo, spodbujajo domišljijo in spodbujajo k igri.
Na vsaki strani postelje za lutke so štiri varovala, nad glavo ležeče lutke pa bo posteljica s štirimi ljubkimi, penastimi živalmi. V paketu je tudi čudovit komplet posteljnine, ki je sestavljen iz odeje in majhne blazine. Postelja je okrašena z ljubkimi srčki različnih oblik in velikosti, ki celotnemu kompletu dodajo veliko čara. V tako čudoviti postelji s posteljico in posteljnino bo vsaka punčka z užitkom zaspala.

Postelja za lutke je igrača, ki najmlajše uči, kako biti skrben, nežen, odgovoren in premišljen. V postelji za punčke se otrok počuti kot skrbna mati ali ljubljeni oče. Gre za igro, ki spodbuja domišljijo in ima tudi vzgojno funkcijo. Postelja za punčke bo čudovita ideja za darilo.

X
To top