Motorna žaga

19.99  z vključenim DDV

Majhna velikost in lahka verižna žaga za otroke omogočata, da se popolnoma prilega otrokovi roki. Če jo želite vklopiti, morate potegniti ročaj, pritisniti zgornji gumb na ročaju in nato spodnji gumb. Ko se ta dejanja izvedejo, se veriga motorne žage začne obračati ter začne oddajati realistične zvoke motorja. Motorna žaga razvija otrokovo domišljijo in jim omogoča, da se počutijo kot odrasli, ki opravlja pomembno delo. Čudovita in ustvarjalna igrača za motorne žage za otroke bo pritegnila pozornost vsakega malega drvarja.

Ni na zalogi

Primerjaj
SKU: 5902802915269-1 Categories: ,

Opis

Motorna žaga izgleda kot pravo orodje z realističnim zvokom motorne žage. Za delovanje potrebuje baterije (3 x AA baterija, AA, LR6 / R6), ki niso vključene.

Lastnosti:
– material: plastika,
– baterije niso vključene (potrebna je 3 x AA baterija).

Izdelek je igrača in se lahko uporablja samo kot igrača. Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3 let zaradi majhnih delcev, ki jih otrok lahko odlomi in pogoltne (možnost zadušitve). Staršem svetujemo, da nadzorujejo otroke pri igri.

TRGOVINA CASPER
Kraigherjeva ulica 14/a
2230 Lenart v Slov. goricah
T: 02 / 720 64 41
E: info@casper.si

Delovni čas

Pon – Pet: 08:00 – 18:00

Sobota: 08:00 – 13:00

Nedelja in prazniki: zaprto

Podjetje casper.si za reševanje izvensodnih potrošniških sporov priznav izvajalca IRPS : Evropski center za reševanje sporov, info@ecdr.si,  T: 08 205 65 90.

Povezava za spletno reševanje potrošniških sporov je dostopna tukaj

»Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«.

Vavcer-logotipi_Pravilne različice-01
Vavcer-logotipi_Pravilne različice-03
Vavcer-logotipi_Pravilne različice-02

Copyright © 2020 Otroška trgovina Casper. Vse pravice pridržane.

Izdelava spletnih strani: IDEA kreativni studio

X
To top