Brezplačna dostava ob nakupu nad 50 €

Letališče

29.99  z vključenim DDV

LETALIŠČE ZA OTROKE
Artikel z setom sestavlja do 70 elementov, natančno izdelanih in lepo dodelanih, ki jih lahko uredimo po vaših željah. V kompletu so med drugim letala, tovornjaki, zgradbe, cestni znaki in mnogi drugi. Igrača ima gibljive dele, ki bodo popestrili otrokovo zabavo in jo naredili bolj realistično.

Primerjaj
SKU: 8719075493236-1-1-1-1-1-1-1 Categories: ,

Opis

Igrača spodbuja domišljijo in otroka spodbuja k ustvarjalnemu razmišljanju. Priložnost, da oblikujete svoje letališče in njegovo gradnjo ter nato naredite pokrajino okoli njega, je zabavna za vse. Testiranje območja, ki ste ga ustvarili, bo za vsakega otroka zelo zabavno. Igra z letalom razvija mobilnost in ročne spretnosti. Skozi igro se malček nauči logičnega razmišljanja, kako uporabljati predmete in kako jih ujemati.

PREMIČNI DELI – letališče igrač ima veliko delov, ki se premikajo in tako popestrijo zabavo in jo naredijo bolj zanimivo. Avtomobili za igrače imajo premične stolpe, stavba, v kateri je letališče, pa ima odpiralna vrata, v katerih je mogoče parkirati stroje.

SPECIFIKACIJE:

– starost: 3+
– material: plastika + kovina
– mere v razgrnjenem stanju (dolžina / širina / višina): 95/60 / 28,5cm

VKLJUČENO

– letalo
– 4 tovornjaki
– nalepke
– dodatki
– stavba – letališče
– vzletišče

Letališče je izdelano iz plastike, kar zagotavlja visoko odpornost na morebitne poškodbe in daljšo uporabo. Tudi igrača je razmeroma lahka.

RAVNINA
Ko letalo pritisnemo na tla in premaknemo nazaj, gre samo na letališče. Izdelan je bil s pozornostjo do najmanjših podrobnosti, zaradi česar je zelo podoben pravemu letalu.

TOVORNJAKI
Ker so bila vozila izdelana po metodi DIE CAST, so zelo podobna resničnim. Poleg tega imajo premične kupole, na katere je mogoče postaviti figurice.

VELIKO PRIPOMOČKOV
V kompletu je veliko zanimivih dodatkov, ki bodo letališče naredili bolj realistično in vam omogočili, da svojega otroka spremenite v pravega oblikovalca in si s ploščadjo za pristajanje zgradite svoj kvadrat.

PREMIČNI DELI
Letališče za igrače ima gibljive dele, kot so vhodna vrata v stavbo ob pristajalni ploščadi. Zahvaljujoč se jim lahko otroci avtomobile premikajo kamor koli in zabava bo bolj realistična in zanimiva.

X
To top