Leseni tovornjak

16.99  z vključenim DDV

Komplet je vizualno privlačen. Žive barve in natančna izdelava spodbujajo otroke k igri in ustvarjanju lastnih domiselnih kompozicij. Igrača je lepo predstavljena in lahko postane zanimiva in prijetna dekoracija prostora, ko jo postavite na polico.

Ni na zalogi

Primerjaj
SKU: 5900779935334-1 Categories: ,

Opis

V kompletu so poleg tovornjaka štiri pisane lesene kroglice, ki jih otrok lahko zabije v tovornjak skozi posebne luknje, označene z ustreznimi barvami. Priloženi leseni izvijač omogoča privijanje in odvijanje vijakov. Zaradi različnih elementov je igranje s tovornjakom nedvomno bolj privlačno.

Poliran les z gladkimi robovi zagotavlja varno igro otroka. Pomembno je, da je les naravni material in je zato v primerjavi s plastiko veliko bolj zdrav in okolju prijazen.

Igrača močno razvija ustvarjalnost in spodbuja otrokovo domišljijo ter izboljšuje ročne spretnosti. Primerna je za igro sama, z odraslimi ali z drugimi otroki v večji skupini, kar vpliva na razvoj socialnih in integracijskih veščin. Poleg tega uči prepoznavanja oblik, logičnega mišljenja in krepi potrpljenje.

TRGOVINA CASPER
Kraigherjeva ulica 14/a
2230 Lenart v Slov. goricah
T: 02 / 720 64 41
E: info@casper.si

Delovni čas

Pon – Pet: 08:00 – 18:00

Sobota: 08:00 – 13:00

Nedelja in prazniki: zaprto

Podjetje casper.si za reševanje izvensodnih potrošniških sporov priznav izvajalca IRPS : Evropski center za reševanje sporov, info@ecdr.si,  T: 08 205 65 90.

Povezava za spletno reševanje potrošniških sporov je dostopna tukaj

»Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«.

Vavcer-logotipi_Pravilne različice-01
Vavcer-logotipi_Pravilne različice-03
Vavcer-logotipi_Pravilne različice-02

Copyright © 2020 Otroška trgovina Casper. Vse pravice pridržane.

Izdelava spletnih strani: IDEA kreativni studio

X
To top