Brezplačna dostava ob nakupu nad 50 €

Leseni tovornjak

16.99  z vključenim DDV

Komplet je vizualno privlačen. Žive barve in natančna izdelava spodbujajo otroke k igri in ustvarjanju lastnih domiselnih kompozicij. Igrača je lepo predstavljena in lahko postane zanimiva in prijetna dekoracija prostora, ko jo postavite na polico.

Ni na zalogi

Primerjaj
SKU: 5900779935334-1 Categories: ,

Opis

V kompletu so poleg tovornjaka štiri pisane lesene kroglice, ki jih otrok lahko zabije v tovornjak skozi posebne luknje, označene z ustreznimi barvami. Priloženi leseni izvijač omogoča privijanje in odvijanje vijakov. Zaradi različnih elementov je igranje s tovornjakom nedvomno bolj privlačno.

Poliran les z gladkimi robovi zagotavlja varno igro otroka. Pomembno je, da je les naravni material in je zato v primerjavi s plastiko veliko bolj zdrav in okolju prijazen.

Igrača močno razvija ustvarjalnost in spodbuja otrokovo domišljijo ter izboljšuje ročne spretnosti. Primerna je za igro sama, z odraslimi ali z drugimi otroki v večji skupini, kar vpliva na razvoj socialnih in integracijskih veščin. Poleg tega uči prepoznavanja oblik, logičnega mišljenja in krepi potrpljenje.

X
To top