Brezplačna dostava ob nakupu nad 50 €

Leseni kovček z sladkarijami

42.99  z vključenim DDV

LESENI KOVČEK Z SLADKARIJAMI
Ta slasten komplet je sestavljen iz okrasnega lesenega prtljažnika z ročajem in zaponke z jedilnim priborom in slastnimi slaščicami. Vsak dodatek je bil izdelan iz lesa s pozornostjo tudi do najmanjših podrobnosti. Zagotovo bo razveselil vsakega malega kuharja. Omogočil vam bo tudi organizacijo izjemne zabave s priboljškom, o katerem sanja vsak medved ali lutka.

Primerjaj
SKU: 5900779935228-1 Categories: , ,

Opis

VKLJUČENO
Lepo okrašena namizna posoda, okrašena v rumenih barvah z motivom jagode, ki vključuje: dva krožnika, dve skodelici, dve vilici za torto in dve čajni žlički. Na sladilo sta pritrjena sladilo in varnostni nož.

V škatli je tudi okusna poslastica in: dva sladoleda, katerih sloje lahko razporedite po želji, košček melone, sladica čokolada, sadje – jagoda in pomaranča, štiri čokolade z različnimi okusi in nadevi, 4 lizike na palčkah, 2 piškoti z maso v notranjosti, torta in rolada s prelivi, ki jih lahko spremenite po svojem okusu.

ZABAVA IN UČENJE
Ta leseni komplet ne le odlično zabava, temveč tudi spodbuja domišljijo in razvija ustvarjalnost pri otrocih. To je odličen način za izboljšanje koordinacije oči in rok, kar je tako pomembno v prihodnosti. Igranje iger, ki organizirajo zabave, uči sodelovanja v skupini in izboljšuje socialne in integracijske sposobnosti.

TRAJNO IN LAHKO ČIŠČENJE
Lesene igrače so izjemno trpežne in jih lahko uporabljamo že številne generacije. Preprostost izdelave lesenih igrač otroka sili k uporabi domišljije, ki pomaga oblikovati njegove značajske lastnosti. Pri igranju s takšno igračo se otrok nauči večje kreativnosti, motoričnih sposobnosti in logike, česar ne moremo reči o plastičnih kolegih, ki se premikajo in govorijo sami, s čimer se omeji razvoj otrokovih sposobnosti.

Čiščenje – lesene igrače je enostavno sprati, ker nimajo veliko kotičkov, kjer bi se umazanija lahko skrila in kot dobro vemo, bo igrača prej ali slej v otrokovih ustih.

Primerno za otroke starejše od treh let!

X
To top