Lesene kocke

27.99  z vključenim DDV

Lesene kocke so najboljša izbira za najmlajše otroke. Predstavljeni komplet ponuja varno zabavo, ki razvija otrokove sposobnosti.
Komplet vsebuje 200 kock v različnih barvah, oblikah in velikostih.

Ni na zalogi

Primerjaj
SKU: 00006521 Categories: ,

Opis

Lesene kocke so najboljša izbira za najmlajše otroke. Predstavljeni komplet ponuja varno zabavo, ki razvija otrokove sposobnosti.
Komplet vsebuje 200 kock v različnih barvah, oblikah in velikostih. Vedro z ročajem vsebuje sortirnik – tako da je vračanje blokov nazaj v vedro tudi vznemirljiva zabava. Poleg tega se lahko otroci skupaj s starši naučijo svojih prvih angleških besed, napisanih na eni strani vsakega bloka (besedišče je povezano z barvami, predmeti, družinskimi člani itd.)
Leseni bloki so zelo trpežni in predvsem varni za otroka. Vsak poskus grizenja blokov ne bo povzročil škode. Vsak blok je bil skrbno poliran in ima rahlo zaobljene robove.

TRGOVINA CASPER
Kraigherjeva ulica 14/a
2230 Lenart v Slov. goricah
T: 02 / 720 64 41
E: info@casper.si

Delovni čas

Pon – Pet: 08:00 – 18:00

Sobota: 08:00 – 13:00

Nedelja in prazniki: zaprto

Podjetje casper.si za reševanje izvensodnih potrošniških sporov priznav izvajalca IRPS : Evropski center za reševanje sporov, info@ecdr.si,  T: 08 205 65 90.

Povezava za spletno reševanje potrošniških sporov je dostopna tukaj

»Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«.

Vavcer-logotipi_Pravilne različice-01
Vavcer-logotipi_Pravilne različice-03
Vavcer-logotipi_Pravilne različice-02

Copyright © 2020 Otroška trgovina Casper. Vse pravice pridržane.

Izdelava spletnih strani: IDEA kreativni studio

X
To top