Brezplačna dostava ob nakupu nad 50 €

Kruzzel skakalna kravica

14.99  z vključenim DDV

Ni otroka, ki ne bi rad skakal, zato bo vsak otrok, ki bo videl skakalca, takoj skočil od veselja. Skakalna kravica ima spodaj odprtino, pritrjeno na zračniku. Za napihovanje ventila ga je treba odstraniti, po napihovanju je dovolj, da ventil vstavite in otrok lahko začne z uporabo, tako doma kot na vrtu.

Primerjaj
SKU: 5900779935228-1-1 Categories: ,

Opis

Skakalna kravica
VARNO – izdelan je iz trpežne in nestrupene gume, ki ustreza EN71, 16 BPA in drugim škodljivim elementom, vključno s ftalati. Ni nevarnosti, da bo med igro zrak puščal, kar bi lahko ogrozilo otroka. Celota je bila tudi pravilno profilirana, tako da lahko otrok trdno in varno stoji na skakalcu, mehke štrleče rogove krave je enostavno prijeti z majhnimi rokami. Glava je ravna, zato se malčku ni treba nagniti ven, da bi prijel rogove. Otrok odskoči na skakalcu na trebuhu, noge pa mu zagotavljajo stabilnost in lahkotnost v gibanju, kar zagotavlja odlično zabavo.
LAHKO NAPIHOVANJE – vse, kar morate storiti, je odstraniti ventil in napihniti kravico, po napihovanju je treba ventil vstaviti. Njegova teža je večja od številnih skakalcev, ki jih ponujajo drugi prodajalci, zato je naš model eden varnejših na trgu.
RAZVOJ – izdelek pozitivno vpliva na otrokov razvoj, razvija ravnotežje, podpira koordinacijo rok in nog, krepi hrbtenico. Deloval bo tudi kot izdelek za rehabilitacijo, ki oblikuje otrokovo silhueto.
LAHKO ČIŠČENJE – v povezavi z uporabljenim materialom samo vzemite moker kos materiala in obrišite skakalec

SPECIFIKACIJE:

barva: roza
starost: 3+
največja obremenitev: 50kg
certifikati: CE, EN 71
mere (dolžina / širina / višina): 60/28 / 55cm
teža: 1,35 kg

VKLJUČENO
-skakalec
-črpalka

X
To top