Kruzzel skakalna kravica

14.99  z vključenim DDV

Ni otroka, ki ne bi rad skakal, zato bo vsak otrok, ki bo videl skakalca, takoj skočil od veselja. Skakalna kravica ima spodaj odprtino, pritrjeno na zračniku. Za napihovanje ventila ga je treba odstraniti, po napihovanju je dovolj, da ventil vstavite in otrok lahko začne z uporabo, tako doma kot na vrtu.

Ni na zalogi

Primerjaj
SKU: 5900779935228-1-1 Categories: ,

Opis

Skakalna kravica
VARNO – izdelan je iz trpežne in nestrupene gume, ki ustreza EN71, 16 BPA in drugim škodljivim elementom, vključno s ftalati. Ni nevarnosti, da bo med igro zrak puščal, kar bi lahko ogrozilo otroka. Celota je bila tudi pravilno profilirana, tako da lahko otrok trdno in varno stoji na skakalcu, mehke štrleče rogove krave je enostavno prijeti z majhnimi rokami. Glava je ravna, zato se malčku ni treba nagniti ven, da bi prijel rogove. Otrok odskoči na skakalcu na trebuhu, noge pa mu zagotavljajo stabilnost in lahkotnost v gibanju, kar zagotavlja odlično zabavo.
LAHKO NAPIHOVANJE – vse, kar morate storiti, je odstraniti ventil in napihniti kravico, po napihovanju je treba ventil vstaviti. Njegova teža je večja od številnih skakalcev, ki jih ponujajo drugi prodajalci, zato je naš model eden varnejših na trgu.
RAZVOJ – izdelek pozitivno vpliva na otrokov razvoj, razvija ravnotežje, podpira koordinacijo rok in nog, krepi hrbtenico. Deloval bo tudi kot izdelek za rehabilitacijo, ki oblikuje otrokovo silhueto.
LAHKO ČIŠČENJE – v povezavi z uporabljenim materialom samo vzemite moker kos materiala in obrišite skakalec

SPECIFIKACIJE:

barva: roza
starost: 3+
največja obremenitev: 50kg
certifikati: CE, EN 71
mere (dolžina / širina / višina): 60/28 / 55cm
teža: 1,35 kg

VKLJUČENO
-skakalec
-črpalka

TRGOVINA CASPER
Kraigherjeva ulica 14/a
2230 Lenart v Slov. goricah
T: 02 / 720 64 41
E: info@casper.si

Delovni čas

Pon – Pet: 08:00 – 18:00

Sobota: 08:00 – 13:00

Nedelja in prazniki: zaprto

Podjetje casper.si za reševanje izvensodnih potrošniških sporov priznav izvajalca IRPS : Evropski center za reševanje sporov, info@ecdr.si,  T: 08 205 65 90.

Povezava za spletno reševanje potrošniških sporov je dostopna tukaj

»Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«.

Vavcer-logotipi_Pravilne različice-01
Vavcer-logotipi_Pravilne različice-03
Vavcer-logotipi_Pravilne različice-02

Copyright © 2020 Otroška trgovina Casper. Vse pravice pridržane.

Izdelava spletnih strani: IDEA kreativni studio

X
To top