Kocka za razvrščanje

12.99  z vključenim DDV

Izobraževalna kocka za razvrščanje je lesena igrača, ki je nujna za vsakega otroka. Lesena izobraževalna kocka je izjemna igrača, saj ne zagotavlja le veliko zabave, temveč tudi vzgaja in spodbuja pravilen razvoj otroka.

Ni na zalogi

Primerjaj
SKU: 00004622 Categories: ,

Opis

Lesena sortirna kocka je zelo varna – ima CE in EN71 varnostni certifikat. Stene izobraževalne sortirne kocke imajo izrezane oblike, v kompletu je 12 raznobarvnih kock v različnih oblik, ki jih je treba vstaviti v leseno škatlo. Otrokova naloga bo najti ustrezne luknje in kocke, dokler ne bodo položili vseh kock znotraj lesene kocke za razvrščanje. Lesena izobraževalna kocka pri otrocih spodbuja ustrezen razvoj. Izobraževalni razvrščevalec ne zagotavlja le veliko zabave, ampak ima tudi pomembno vlogo v otrokovem razvojnem procesu. Lesena kocka je kot nalašč za izboljšanje otrokovega logičnega mišljenja in spodbujanje njegove domišljije. Igra z leseno kocko je odličen način za vadbo ročnih spretnosti in izboljšanje koordinacije oči in rok. Skozi igro z lesenim sortirnikom lahko otrok spozna osnovne oblike. S pomočjo staršev se jih lahko naučijo tudi imenovati.

TRGOVINA CASPER
Kraigherjeva ulica 14/a
2230 Lenart v Slov. goricah
T: 02 / 720 64 41
E: info@casper.si

Delovni čas

Pon – Pet: 08:00 – 18:00

Sobota: 08:00 – 13:00

Nedelja in prazniki: zaprto

Podjetje casper.si za reševanje izvensodnih potrošniških sporov priznav izvajalca IRPS : Evropski center za reševanje sporov, info@ecdr.si,  T: 08 205 65 90.

Povezava za spletno reševanje potrošniških sporov je dostopna tukaj

»Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«.

Vavcer-logotipi_Pravilne različice-01
Vavcer-logotipi_Pravilne različice-03
Vavcer-logotipi_Pravilne različice-02

Copyright © 2020 Otroška trgovina Casper. Vse pravice pridržane.

Izdelava spletnih strani: IDEA kreativni studio

X
To top