Kocka za razvrščanje 5v1

15.99  z vključenim DDV

IZOBRAŽEVALNA KOCKA
5v1 – v kocki so prepletene 4 pomožne stene za igranje, na vsaki pa drugačna naloga za otroka. Vrtljivi zobniki, ura – nastavljiva na katero koli uro, labirint z živalmi, sortirnik z lesenimi kockami. V kompletu otrok prejme 4 vrste barvnih in različno oblikovanih blokov, ki jih je treba vstaviti v kocko. Vsak blok se prilega samo v eno luknjo v izobraževalni kocki.

Ni na zalogi

Primerjaj
SKU: 00004622-1 Categories: ,

Opis

VARNO – igrača je varna za najmlajše. Vsi leseni elementi so popolnoma brušeni in pobarvani z okolju varnimi barvami. Prav tako ni štrlečih, ostrih elementov, ki bi lahko poškodovali otroka.
RAZVOJ – kocka je predvsem lepih, živih barv, ki spodbujajo domišljijo najmlajših in spodbujajo njihovo ustvarjalnost. Igranje z interaktivno kocko je tudi vaja ročnih spretnosti in koordinacije oči in rok.
VESELO UČENJE – z izobraževalno kocko se lahko otrok nauči oblik, se nauči šteti, sposobnost logičnega razmišljanja, se uči barv, oblik, ure branja na uri itd.

SPECIFIKACIJE:
starost: 6m +
mere (dolžina / širina / višina): 17/17 / 30cm
teža z embalažo: 900g

TRGOVINA CASPER
Kraigherjeva ulica 14/a
2230 Lenart v Slov. goricah
T: 02 / 720 64 41
E: info@casper.si

Delovni čas

Pon – Pet: 08:00 – 18:00

Sobota: 08:00 – 13:00

Nedelja in prazniki: zaprto

Podjetje casper.si za reševanje izvensodnih potrošniških sporov priznav izvajalca IRPS : Evropski center za reševanje sporov, info@ecdr.si,  T: 08 205 65 90.

Povezava za spletno reševanje potrošniških sporov je dostopna tukaj

»Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«.

Vavcer-logotipi_Pravilne različice-01
Vavcer-logotipi_Pravilne različice-03
Vavcer-logotipi_Pravilne različice-02

Copyright © 2020 Otroška trgovina Casper. Vse pravice pridržane.

Izdelava spletnih strani: IDEA kreativni studio

X
To top