Elektronska blagajna

26.99  z vključenim DDV

Elektronska blagajna z skenerjem je odlična igrača za vsakega otroka, ki se rad igra v trgovini. V kompletu je blagajna z skenerjem, tehtnico, terminalom, mikrofonom in kalkulatorjem. Igrača je pritrjena na košarico in živila: papriko, paradižnik, grah, korenje, piškote, pijačo, sladoled in vodo. Med igro lahko otrok plačuje tako s kartico kot z denarjem v obliki bankovcev in kovancev.

Ni na zalogi

Primerjaj
SKU: 8719075493236-1-1-1-1-1-1 Categories: ,

Opis

Na blagajni je tudi izvlečni predal, kamor lahko otrok shrani kovance. Vsi elementi so raznobarvni in privlačni posnemajo prave izdelke in nakupovalne dodatke.

VKLJUČEN SKENER – vsakemu elementu v kompletu je dodeljena cena. Zahvaljujoč temu lahko otrok med igranjem skenira ceno, ki bo prikazana na zaslonu blagajne. Preprosto približajte optični bralnik konveksnemu delu izdelka in pritisnite gumb na napravi. Po izračunu zapadlega zneska za nakupe jih lahko plačate s kartico, jo vstavite v terminal ali kartico potegnete na določeno mesto v bližini monitorja. Druga možnost plačila je bankovec ali drobiž.
ZVOČNI UČINKI – blagajna ima veliko zanimivih zvokov, zaradi katerih je igranje prijetnejše. Pri nakupih nas spremlja glas, ki opisuje: številke in izvedene dejavnosti v angleščini, tako da se bo otrok med igranjem hitro naučil drugega jezika. Poleg tega ima blagajna gumbe, ki so odgovorni za: povečanje ali zmanjšanje glasnosti in dve melodiji, s katerimi bo zabava prijetnejša.
MIKROFON – eden najzanimivejših elementov v opremi igrače je mikrofon, zahvaljujoč kateremu se otrok lahko počuti kot pravi vodja trgovine. Z mikrofonom bo otrokov glas bolj glasen in mu bo med igranjem omogočil neverjetno zabavo. Zahvaljujoč gumijastem ohišju se lahko upogne v vse smeri, kar zagotovo olajša njegovo delovanje.

SPECIFIKACIJA:

starost: 3+
mere (širina / dolžina / višina): 27/14 / 14cm
število elementov: 25
napajanje: 3xAA (ni vključeno)
certifikati: CE, EN71
teža: 0,78 kg

TRGOVINA CASPER
Kraigherjeva ulica 14/a
2230 Lenart v Slov. goricah
T: 02 / 720 64 41
E: info@casper.si

Delovni čas

Pon – Pet: 08:00 – 18:00

Sobota: 08:00 – 13:00

Nedelja in prazniki: zaprto

Podjetje casper.si za reševanje izvensodnih potrošniških sporov priznav izvajalca IRPS : Evropski center za reševanje sporov, info@ecdr.si,  T: 08 205 65 90.

Povezava za spletno reševanje potrošniških sporov je dostopna tukaj

»Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«.

Vavcer-logotipi_Pravilne različice-01
Vavcer-logotipi_Pravilne različice-03
Vavcer-logotipi_Pravilne različice-02

Copyright © 2020 Otroška trgovina Casper. Vse pravice pridržane.

Izdelava spletnih strani: IDEA kreativni studio

X
To top